mat

Fisk & Skalldyr • Vinprat

Det er på vinteren fisk og skalldyr er som best. Vi på Hurdalsjøen hotell ønsker velkommen til å nyte havets delikatesser

lørdag 23.februar 2019.

Det er på vinteren fisk og skalldyr er som best.

Vi på Hurdalsjøen hotell ønsker velkommen til å nyte havets delikatesser.

Du vil bli ønsket velkommen med et glass champagne og østers.

….så vil man få lære om hvilke viner som passer til de

forskjellige rettene som blir servert på vår bugnende fisk & skalldyrbuffe.

Vinpraten starter kl. 1800

Buffeen står klar kl. 1900

Vinene fra kurset kan kjøpes i glass eller flaske,

vi har også hjemmelagde juicer.

 

Velbekomme.

 

Fisk & Skalldyrbuffe 745.,-

Vinprat: 750,-

Uformellt vinsmaking med 4 viner som er tilpasset rettene på buffeen.

Alkoholfritt: 450,-

4 forskjellige juicer tilpasset rettene

Alle kan delta, ingen forkunnsakper.