Image Alt

Kurs og konferanse

Konferanse i unike omgivelser

Ved Hurdalsjøen Hotell møter du et moderne kurs- og konferansesenter med en hjemmekoselig atmosfære. Vi har fokus på god stemning og deilig mat, samtidig ligger alt til rette for god gjennomføring av kurs og konferanser i teknisk velutstyrte møterom. Vi arrangerer også aktiviteter som gjør arrangementet morsomt og til en opplevelse man husker lenge.

KURS OG KONFERANSE

Pausemat

Pausemat er viktig for en vellykket konferanse. Det gir nødvendig påfyll og ny energi for kroppen.

pausemat-opacity
S7C7236-Edit
FASILITETER

Møterom

Vi kan tilby 21 møte- og grupperom. Alle våre møterom har dagslys, trådløst nettverk og inneholder dagens krav til standard AV-teknisk utstyr. Vårt største møterom kan ta 150 personer i klasseoppsett eller 200 i kino.

KURS OG KONFERANSE

Fri transport

Er du innenfor en radius på 8 mil fra Hurdalsjøen Hotell kan du spare store beløp på kilometergodtgjørelser ved bruk av dette tilbudet. Dessuten er det miljøvennlig, sosialt og ressursbesparende. Betingelser for avtale om fri transport tur /retur Hurdalsjøen Hotell gjelder for grupper over 30 personer og til våre ordinære kurs- og konferansepriser på ukedager.

Våre møterom

ROM FOR ETHVERT BEHOV

SKREDDERBAKKEN

Skredderbakken er en sal som kan deles opp i to eller tre saler. Den benyttes til store konferanser og selskaper. Salen har mulighet for scene og har store vinduer med utsikt mot åsen.

Takhøyde 3,1 m | Areal: 200 m2
Kapasitet: 150 personer i kinooppsett

HURDALSALEN

Hurdalsalen er vår største sal. Den benyttes til store konferanser og selskaper. Salen har scene og store vinduer med utsikt over hagen og vakre Hurdalsjøen.

Takhøyde 4,0m | Areal: 250 m2
Kapasitet: 200 personer i kinooppsett

HAUNESODDEN

Haunesodden har store vinduer med utsikt mot hagen og våre urtebed. Denne salen benyttes til konferanser og selskaper. Haunesodden og Skriverholmen kan knyttes sammen og blir et flott selskapslokale/konferanselokale.

Takhøyde 3,1m | Areal: 120 m2
Kapasitet: 80 personer i kinooppsett

FJELLSJØKAMPEN

Denne salen har store vinduer, med utsikt over hagen og vakre Hurdalsjøen.

Takhøyde 2,9m | Areal: 120 m2
Kapasitet: 70 personer i kinooppsett

SKRIVERHOLMEN

Skriverholmen har store vinduer med utsikt mot hagen og våre urtebed. Denne salen benyttes til konferanser og selskaper. Salen har utgang til hagen. Skriverholmen og Haunesodden kan knyttes sammen og blir et flott selskapslokale/konferanselokale.

Takhøyde 3,1m | Areal: 70 m2
Kapasitet: 50 personer i kinooppsett