viltmeny

Viltmeny

Viltmeny …en smak av Hurdal 6. oktober på Hurdalsjøen Hotell.

Lettrøkt Duebryst, rødbetecreme, fenikkelcrudite og blåbærgastrique

Inneholder: Melk, Fisk; Sennep

Kremet jordskokksuppe med reinsdyrtataki, hasselnøttflan

Inneholder: Melk, hasselnøtter, Sennep

Kor i granskauen granite

Inneholder: Gluten, Sulfit

Bresert Elg med skogsopp

honningbakte rotgrønnsaker,syltet gresskar og stjerneanis saus

Inneholder Selleri, Sulfitt

Skogsbær sjokoladecremaux med myntesmuler

Inneholder: Melk, nøtter, egg

 

PRIS 745,-

 

Vinpakke: 750,-

4 viner som er tilpasset hver rett

Alkoholfritt: 450,-

4 forskjellige juicer tilpasset hver rett

 

Vinprat med vår vinekspert.