Image Alt

Vinkjelleren & Bryggeri Blå

Vinkjeller

Hurdalsjøen Hotell

Da hotellet ble bygd, så man for seg et skattekammer av litteratur i hotellets kjeller. Tiden har gått, og denne delen var kun et lager da ideen om en vinkjeller og et bryggeri oppstod. I dag boltrer våre øl- og vin sommelierer seg med kurs om vin, brygging av øl, og har med tiden blitt et respektabelt utvalg med viner fra alle verdenshjørner.

 

Hotellet kan tilby et utvalg av vin, øl og andre drikkesmakinger.

Vi skreddersyr gjerne en unik smake opplevelse for dere

 

Vinkjelleren

Hotellets fine dining restaurant, her serveres en smaksmeny med 13 serveringer, lagd av lokale og kortreiste råvarer, og med en drikkemeny som er tilpasset rettene.

Her lagres også hotellets egne sprittyper, øl og kunstnerviner

 

Vi er stolt av å kunne tilby våre gjester en egen

kunstnervin portefølje med disse vinene:

 

Riesling by Hurdalsjøen Hotell 2021

Hvitvinen er en feinherb vin lagd på Rieslingdruer fra Hattenheim som ligger i Rheingau, Tyskland.

Kunstneretiketten er lagd av kunstner Nico Widerberg, trykket heter -Vi to-

Hurdalsjøen Hotell Langhe Nebbiolo 2020

Rødvinen er lagd på Nebbiolo druer fra Piemonte i Italia.

Kunstneretiketten er lagd av kunstner Sverre Bjertnes og heter -Moren-

 

Bryggeri Blå – Est. 2022

I 2022 ble Bryggeri Blå etablert, her brygger hotellet øl etter egne oppskrifter, med urter fra hotellets urtehage og ville vekster fra nærområdet.

Bryggeriet kan tilby mange typer øl til deg som gjest på hotellet.

Hotellets bryggerteam består av øl- og vin sommelierer med lang fartstid i bransjen.

Bryggeriet befinner seg i umiddelbar nærhet til vinkjelleren og inngår i hotellets drikkevarekonsept.

Bryggeriet lanserte eget unikt juleøl til julebordene i 2022.

vinkjeller august 2022

Vinkjelleren er et unikt fine dining konsept der det serveres lokal og kortreist mat i kombinasjon med hotellets rikholdige utvalg av vin og annen drikke.

Vi brygger også kaffe av vår egen blend av utvalgte kaffebønner.

 

Velkommen til en unik mat og drikke opplevelse