Image Alt

Bryllup på Hurdalsjøen Hotell

BRYLLUP PÅ

Hurdalsjøen
Hotell

Stylet shoot Hurdalsjøen Hotell

Gjør deres drømmebryllup til virkelighet – hos oss

Velkommen til bryllupsfest på Hurdalsjøen Hotell!

Hos oss er dere i trygge hender. Vår erfaring gir oss muligheten til å både skreddersy bryllupet etter deres ønsker, samt å veilede dere trygt der det er behov. Vi setter vår ære i å legge til rette for at deres bryllup blir en dag som vil bli husket i lang tid.

Vår beliggenhet legger en fantastisk ramme for deres bryllup. Vi har blant annet en stor og flott hage med utsikt over vakre Hurdalsjøen som egner seg godt til utendørsvielse. Her er dere omgitt av de vakreste naturomgivelser.

En bryllupsmeny dere vil huske

Mat og drikke en viktig del av et godt bryllup, uansett om det en festmiddag eller om det er tre hele dager til ende. Hos oss kan dere være sikre på å få en unik gastronomisk opplevelse. Etter deres ønsker setter vi sammen bryllupsmenyen med tilpasset vinpakke. Vårt kjøkken bruker bare de beste råvarer, og vi benytter lokal og kortreist mat så langt det lar seg gjøre.

Vår selskapsavdeling arrangerer brylluper i alle størrelser. Fra de aller minste og helt opp til 120 personer. Vi tilbyr også en bryllupspakke som dekker store deler av utførelsen.

Bryllupspakken vår inkluderer:

  • Bugnende fruktoppsats etter vielse
  • Eget lokale hele kvelden, og ferdig dekket bord til middag
  • 3-retters bryllupsmiddag (drikke kommer i tillegg)
  • Lydanlegg / projektor
  • Spesialpris på bryllupssuite

Ta kontakt med bjorn@hurdalsjoen.no for avtale av visning, priser og eventuelle spørsmål omkring din bryllupsfeiring.

Foto: Lyckliga
Blomster: Floriss Råholt