Bryllup

Selskap

Drømmebryllup på Hurdalsjøen Hotell & Spa

Bryllup er ikke bare en dag, men en begivenhet som lever i minnet for alltid. På Hurdalsjøen Hotell & Spa legger vi vår ære i å gjøre bryllupsdagen deres perfekt. Vår ekspertise og erfarne personale gir oss muligheten til å skreddersy deres bryllup etter deres ønsker, og veilede dere gjennom hele prosessen.

Foto: Lyckliga
Blomster: Floriss Råholt

Et minneverdig bryllup i unike omgivelser

På Hurdalsjøen Hotell & Spa sørger vi for at bryllupsdagen blir uforglemmelig. Med naturskjønne omgivelser og utsikt over vakre Hurdalsjøen, tilbyr vi en fantastisk ramme for bryllupet. Vi har en stor og flott hage som er ideell for utendørsvielser, noe som gir bryllupsfeiringen en unik og særpreget atmosfære.

Gastronomi er en viktig del av bryllupserfaringen, og hos oss kan dere være sikre på å få en minneverdig kulinarisk opplevelse. Vi setter sammen en skreddersydd bryllupsmeny med tilpasset vinpakke etter deres ønsker. Vårt kjøkken prioriterer de aller beste råvarene, og vi er stolte over å kunne tilby lokal og kortreist mat så langt det lar seg gjøre.

Uansett om du planlegger en intim feiring eller et stort bryllup med opptil 120 gjester, har vår selskapsavdeling erfaring med å arrangere bryllup i alle størrelser. I tillegg tilbyr vi en omfattende bryllupspakke for å gjøre dagen så enkel og minneverdig som mulig:

  • Bugnende fruktoppsats etter vielse
  • Eget lokale hele kvelden, med ferdig dekket bord til middag
  • 3-retters bryllupsmiddag (drikke kommer i tillegg)
  • Tilgang til lydanlegg/projektor for presentasjoner og taler
  • Spesialpris på bryllupssuite for natten

For mer informasjon, for å avtale en visning, eller for å stille eventuelle spørsmål du måtte ha om din bryllupsfeiring, vennligst ta kontakt med oss på bjorn@hurdalsjoen.no. Vi ser frem til å hjelpe dere med å gjøre bryllupsdagen uforglemmelig.