Selskap

Selskap

Gjør selskapet til en uforglemmelig opplevelse

Hos Hurdalsjøen Hotell & Spa finner du perfekte selskapslokaler for enhver anledning. Enten du planlegger dåp, konfirmasjon, minnestund, bursdagsfeiring, jubileum, eller julebord – vi har stedet for deg!

På Hurdalsjøen Hotell & Spa legger vi til rette for at selskapet blir en minnerik opplevelse. Med våre varierte og fleksible selskapslokaler tilbyr vi romslige omgivelser som passer perfekt til alle typer feiringer og sammenkomster.

Konfirmasjon

Feir den spesielle dagen med vårt "Konfirmasjon" arrangement, hvor vi tilbyr en minnerik opplevelse med deilig mat, en hyggelig atmosfære og profesjonell service.

Bryllup

Bryllup er ikke bare en dag, men en begivenhet som lever i minnet for alltid. På Hurdalsjøen Hotell & Spa legger vi vår ære i å gjøre bryllupsdagen deres perfekt.

Jubileum

Feir en spesiell milepæl med vårt "Jubileum" arrangement, hvor vi sørger for en uforglemmelig opplevelse med deilig mat, underholdning og en unik atmosfære.

Sommerfest

Nyt sommerens glede med vårt "Sommerfest" arrangement, hvor vi skaper en avslappet og festlig atmosfære med frisk mat, live musikk og en fantastisk utsikt over naturen.

Julebord

Del julegleden med vårt "Julebord" arrangement, hvor du og dine kjære kan nyte en festlig kveld med deilig julemat, levende musikk og stemningsfulle dekorasjoner.

Minnestund

Vi forstår viktigheten av å hedre minner, og vårt "Minnestund" arrangement er skreddersydd for å gi en verdig og varm setting hvor dere kan samles og minnes kjære avdøde.