Om oss

Hotellet

Hurdalsjøen Hotell & Spa

Hotellet er en arkitektonisk perle som speiler seg vakkert i Hurdalsjøen, og du finner oss 30 minutter unna OSL Gardermoen og 25 minutter unna Eidsvoll Verk Stasjon i vakre og rolige omgivelser.

Om sommeren er det muligheter for bading og vannaktiviteter, så vel som for å utforske naturen og de mange aktivitetstilbudene våre. Vinterstid kan Hurdal tilby uendelige skiløyper og flotte alpinbakker. Sett av tid til deg selv i vår hyggelige spa-avdeling eller besøk vår koselige restaurant hvor vi benytter sesongens lokale råvarer i et norsk/internasjonalt kjøkken.

Vi arrangerer store internasjonale konferanser, mindre møter og alle typer selskaper. Vi ønsker deg velkommen, enten du skal på ferie, i et selskap eller som deltager på en konferanse.

Velkommen til Hurdalsjøen Hotell & Spa, hvor vår lidenskap er å skape en uforglemmelig opplevelse for hver eneste gjest. Vårt mål er å kombinere varm, personlig service med komfort og luksus i vakre omgivelser. Vi håper at du vil finne roen, nyte vår utsøkte mat, våre førsteklasses spa-fasiliteter og den fantastiske naturen rundt Hurdalsjøen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt lille paradis.

Hilsen
Team Hurdalsjøen Hotell & Spa

Beliggenheten

En unik perle

Hotellet er en arkitektonisk perle som speiler seg vakkert i Hurdalsjøen. Hurdal er en skjult idyll som ligger rett nord for OSL Gardermoen, men likevel tilbaketrukket fra hverdagens støy og mas.

0 +

Ansatte

0 +

år

0 +

Møterom

0 +

egne urter i hagen

Miljøfyrtårn

Hurdalsjøen Hotell AS

Virksomheten demonstrerer en miljøstandard som er i tråd med de fastsatte kriteriene. Dette gir en dokumentert bekreftelse på at krevende standarder innenfor arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er oppfylt.

Stiftelsen Miljøfyrtårn ble grunnlagt i 2003 som en nasjonal miljøsertifiseringsordning. Den opprinnelige idéen stammer fra et prosjekt i Kristiansand kommune. Fra januar 2003 gikk Miljøfyrtårn fra å være et prosjekt til å bli en landsdekkende sertifiseringsordning drevet av Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Hurdalsjøen Hotell & Spa har vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift siden 2015, som en sterk indikator på vårt forpliktende miljøarbeid. Vi er stolte over å være en del av den voksende listen over virksomheter som arbeider for en mer bærekraftig fremtid.

Miljøfyrtårn-sertifiseringen er ikke bare anerkjent nasjonalt, men også av EU som et høyverdig miljøsertifiseringssystem. Denne anerkjennelsen underbygger kvaliteten og verdien av det arbeidet vi utfører gjennom Miljøfyrtårn.

I Miljøfyrtårn jobber vi for å hjelpe virksomheter av alle størrelser og typer med å redusere sin miljøpåvirkning, forbedre arbeidsmiljøet og oppnå konkurransefortrinn. Vårt fokus ligger på å veilede bedrifter i konkrete skritt mot en mer bærekraftig praksis innen produksjon, innkjøp og rutiner.

Miljøfyrtårn har kontorer i Oslo og Kristiansand, og fungerer som en viktig samarbeidspartner for næringslivet og ideelle organisasjoner. Gjennom våre årlige miljørapporter og tredjehvert års resertifiseringer, beviser vi vårt engasjement for kontinuerlig forbedring.