Image Alt

Om oss

VELKOMMEN TIL

Hurdalsjøen
Hotell

Hotellet er en arkitektonisk perle som speiler seg vakkert i Hurdalsjøen, og du finner oss 25 minutter unna OSL Gardermoen og 20 minutter unna Eidsvoll Verk Stasjon i vakre og rolige omgivelser.

Her finner du link til Avinor med avgang/ankomst, samt rutetider.

Om sommeren er det muligheter for bading og vannaktiviteter, så vel som for å utforske naturen og de mange aktivitetstilbudene våre. Vinterstid kan Hurdal tilby uendelige skiløyper og flotte alpinbakker. Sett av tid til deg selv i vår hyggelige spa-avdeling eller besøk vår koselige restaurant hvor vi benytter sesongens lokale råvarer i et norsk/internasjonalt kjøkken.

Vi arrangerer store internasjonale konferanser, mindre møter og alle typer selskaper. Vi ønsker deg velkommen, enten du skal på ferie, i et selskap eller som deltager på en konferanse.

INNSJEKK OG UTSJEKK
Du kan sjekke inn fra kl. 15.00.
På hverdager har du rommet frem til kl. 10.00 på avreisedagen og i helger frem til 11.00 (lør-søn).

KJÆLEDYR
Hurdalsjøen Hotell tillater ikke hunder, katter eller andre kjæledyr.

PARKERING
Vi har en stor parkeringsplass hvor våre gjester kan parkere gratis. Vi har også mange ladestasjoner, og ladekort til disse kan kjøpes i resepsjonen.

DU KAN BETALE MED
American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club. Hurdalsjøen Hotell & Spa forbeholder seg retten til å foreta en beløpsreservasjon på kortet før innsjekking.

BELIGGENHETEN

En unik perle

Hotellet er en arkitektonisk perle som speiler seg vakkert i Hurdalsjøen. Hurdal er en skjult idyll som ligger rett nord for OSL Gardermoen, men likevel tilbaketrukket fra hverdagens støy og mas.

barogpeis
KART

Her finner du oss

HURDALSJØEN HOTELL

Skredderbakkvegen 9 – 11,
N-2090 Hurdal

TELEFON

+ 47 63 95 96 00

 

E-POST

post@hurdalsjoen.no

BESTILL OVERNATTING

AVINOR

RUTER