Selskapsmeny

Meny

Topp råvarer – Unike viner – Gode opplevelser

Står for ærlig, ureist og kortreist mat og drikke i sesong.
Vi bruker urter og grønnsaker vi har dyrket selv, både i maten og i våre egne øltyper.
AX som i et kornaks, naturlig og en viktig ingrediensi både mat og drikke.
Du vil finne viner i alle klasser og fra alle verdenshjørner.

Mandag – søndag: 12.00 – 17.00

Forretter

Ørrettconfit

med mangorelish, ørretrogn, rugsmuler og vårløksalat

Allergener: Fisk, hvete, rug

Kremet blomkålsuppe

med grillet kamskjell, sprøstekt Kraft-kabbe og trøffelolje

Allergener: Bløtdyr, melk, sulfitt

Hovedretter

Bakt piggvar

med blomkålpure, grønnkål, reddiker og fennikelsaus

Allergener: Fisk, melk, selleri, sulfitt

Helstekt okse indrefilet

med bakt hvitløk og selleripure, sautert pac choy, sopp og bearnaise saus

Allergener: Egg, melk, selleri, sulfitt

Desserter

Appelsinkake

med melkesjokolademousse, mørk sjokolade is og solbær gel

Allergener: Egg, hvete, melk, soya

Crème Brûlée

tilsmakt med Tonkabønne, serveres med blåbær sorbet

Allergener: Egg, melk

3-retter:

Velg 1 forrett eller suppe, 1 hovedrett og dessert eller ost

725,-

4-retter:

Velg 1 forrett, 1 suppe, 1 hovedrett og dessert

825,-

Kaffeservering med påfyll

48,-

3-retter

Tillegg ved helpensjon

525,-

Velg 1 hovedrett og oppgrader hovedretten i pensjonsmenyen. Tillegg:

250,-

Generell prisøkning må regnes med pr 1. januar.

Vinanbefaling

avtales ved planleggingsmøte

Vegetar/allergier: Gi beskjed, så tilpasser vi dette i måltidet.
Alle i selskapet velger samme meny.
Kaker kjøpes på hotellet, kan ikke medbringes.