Selskapsmeny
Meny
Topp råvarer – Unike viner – Gode opplevelser
Står for ærlig, ureist og kortreist mat og drikke i sesong.
Vi bruker urter og grønnsaker vi har dyrket selv, både i maten og i våre egne øltyper.
AX som i et kornaks, naturlig og en viktig ingrediensi både mat og drikke.
Du vil finne viner i alle klasser og fra alle verdenshjørner.
Mandag – søndag: 12.00 – 17.00
Forretter
Ørrettconfit
med mangorelish, ørretrogn, rugsmuler og vårløksalat
Allergener: Fisk, hvete, rug
Kremet blomkålsuppe
med grillet kamskjell, sprøstekt Kraft-kabbe og trøffelolje
Allergener: Bløtdyr, melk, sulfitt
Hovedretter
Bakt piggvar
med blomkålpure, grønnkål, reddiker og fennikelsaus
Allergener: Fisk, melk, selleri, sulfitt
Helstekt okse indrefilet
med bakt hvitløk og selleripure, sautert pac choy, sopp og bearnaise saus
Allergener: Egg, melk, selleri, sulfitt
Desserter
Appelsinkake
med melkesjokolademousse, mørk sjokolade is og solbær gel
Allergener: Egg, hvete, melk, soya
Crème Brûlée
tilsmakt med Tonkabønne, serveres med blåbær sorbet
Allergener: Egg, melk
3-retter:
Velg 1 forrett eller suppe, 1 hovedrett og dessert eller ost
725,-
4-retter:
Velg 1 forrett, 1 suppe, 1 hovedrett og dessert
825,-
Kaffeservering med påfyll
48,-
3-retter
Tillegg ved helpensjon
525,-
Velg 1 hovedrett og oppgrader hovedretten i pensjonsmenyen. Tillegg:
250,-
Generell prisøkning må regnes med pr 1. januar.
Vinanbefaling
avtales ved planleggingsmøte
Vegetar/allergier: Gi beskjed, så tilpasser vi dette i måltidet.
Alle i selskapet velger samme meny.
Kaker kjøpes på hotellet, kan ikke medbringes.